14 dagen bedenktijd

Bij het kopen op afstand heeft u als klant van Allergoedkoopst.Com het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat u een product zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Het product dient wel in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te worden geretourneerd.

Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Ook producten die u in de winkel koopt, mag u binnen 14 dagen ruilen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor bedrijven.

1. De consument gebruik kan maken van het Europese modelformulier voor herroeping, deze wordt mee gestuurd met bestelling.

2. Na de melding heeft de klant nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

3. Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of hij het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is.

Zichttermijn

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Tijdens deze 14 dagen mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in onze fysieke winkel zou kunnen doen.

Het is meer dan 14 dagen geleden dat ik mijn product bestelde…

Na het verstrijken van het zichttermijn is het niet meer mogelijk om zonder overleg te retourneren, mits u daar andere afspraken over heeft gemaakt met de klantenservice. U kunt eventueel wel aanspraak maken op de garantie voor het betreffende product.

Wij hanteren in ieder geval een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie. Neem contact op met onze experts en zij vertellen u welke stappen u kunt nemen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via: 0643-443405

Wij zullen het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen.

Kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Retouradres:

Allergoedkoopst.Com
De Zwaan 14
8551RK Woudsend
klantenservice@allergoedkoopst.com